ПРОСВЕТНИ ИНФОРМАТОР

Почетак » Вести » Жабаљ: Конкурс за путовање средњошколаца

Жабаљ: Конкурс за путовање средњошколаца

Advertisements

Ученици и ученице средњих школа са територије општине Жабаљ могу учествовати на конкурсу за туристичко путовање које организује општина.

На конкурсу могу учествовати ученици и ученице који су у школској 2015/2016. години завршили I, II, III или IV разред било које средње школе на територији Републике Србије са просеком 5,00, који се школују на терет буџета државе и који су завршни испит полагали у некој од основних школа са седиштем на територији општине Жабаљ.

Крајњи рок за пријаву за туристичко путовање је 31. јул 2016. године.

Пријаву на конкурс може поднети пунолетни ученик, односно један родитељ или старатељ уколико је ученик малолетан. За малолетне ученике потребна је и сагласност оба родитеља (старатеља) на туристичко путовање детета.

Приликом пријављивања потребно је приложити копију сведочанства о завршеном разреду средње школе у школској 2015/2016. години, копију сведочанства о завршеној основној школи и фотокопију пасоша.

Конкурс је отворен за 90 ученика, а уколико се пријави више ученика – предност приликом вредновања ће имати ученици и ученице који имају већу просечну осену у току целокупног школовања у средњој школи.

Више информација о конкурсу и пријавни образац могу се добити у Шалтер сали Општинске управе Жабаљ или путем телефона 021 210 2291 или 021 210 2261.

Текст конкурса налази се овде.


Pronadjite nas na FB

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: